Indonesia Green Special (na hubnutí)
Chuť této kávy je výrazně zemitá, což je dáno pěstováním v půdě sopečného původu.
Kategorie: | Zelená káva |
---|---|
Provincie: | |
Region: | Sipangan Bolon North Sumatra |
Stanice zpracování: | |
Zpracování: | polopraná |
Odrůda: | |
Sklizeň: | |
Nadmořská výška: | 1.200 - 1.500 m n.m. |
Zelená káva má velice pozitivní vliv na lidské tělo. Tento efekt, jenž je dán značným množstvím antioxidantů je často srovnáván s efektem zeleného čaje s tím, že v případě kávy, je počet antioxidantů až sedminásobně vyšší.
Pravidelná konzumace této ručně sbírané kávy na indonéských plantážích, zrychluje metabolismus, čímž složí jako podpora pro redukci tělesné hmotnosti. V tomto případě je však nutno dbát na pravidelnou konzumaci s přihlédnutím k aktuálnímu tělesnému stavu.
Chuť této kávy je výrazně zemitá, což je dáno pěstováním v půdě sopečného původu. Tento profil napoprvé nevyhoví každému, nicméně přijmeme-li její původ a dáme jí patřičný čas a prostor, dostane se nám nevšedního zážitku, jenž nabídne jen málokterá káva.